УНІКА підтримала концерт оркестру New Era Orchestra та світової зірки академічної музики Сари Чанг

Новини
19.04.2016

19 квітня 2016 року в Національній опері України виступила всесвітньо відома скрипалька Сара Чанг разом з українським оркестром New Era Orchestra під керівництвом Тетяни Калініченко.

Концерт відбувся за ініціативою Сари Чанг і за підтримки Державного департаменту США, Посольства США в Україні та Посольства Республіки Корея в Україні. А також завдяки вагомій підтримці спонсорів та меценатів серед яких Страхові компанії «УНІКА» та «УНІКА Життя».
 
Cара Чанг вважається однією з найвидатніших скрипальок у світі. Вона дебютувала у віці 8 років в супроводі Нью-Йоркського філармонічного оркестру і відтоді вже понад два десятиліття виступає з найвідомішими світовими музикантами, такими як Даніель Баренбойм, Колін Девіс, Бернард Хайтінк, Зубін Мета і ін.

Сара Чанг - ексклюзивний артист лейбла EMI Classics понад 20 років і володарка найпрестижніших музичних премій: міжнародної нагороди в галузі класичної музики в Лондоні ICMA, Премії Евері Фішера, Голлівудської зали слави, нагороди «Визнаний лідер у сфері мистецтв» Гарвардського університету 2012 року, премії Кореї за досягнення в галузі класичної музики «Нан Па» та інших міжнародних нагород.

New Era Orchestra заснували 2007 року. Оркестр сфокусований на виконанні сучасної академічної музики. Арт-директор і диригент, засновник оркестру - Тетяна Калініченко.