UA
Закрыть
UA
UNIQAблог - фото
UNIQAблог
Я та УНІКА

Родина UNIQA: ми разом, ми єдині, ми працюємо і ми допомагаємо. Так переможемо

Сьогодні наша рідна країна переживає найстрашніші часи у своїй новітній історії, але міцно стоїть і дає гідну відсіч ворогу. Наші єдність, взаємодія, підтримка й людяність вже зробила нас переможцями. Бути разом, єдиною спільнотою, підтримуючи один одного, є однією з головних цінностей UNIQA.

Родина UNIQA: ми разом, ми єдині, ми працюємо і ми допомагаємо. Так переможемо

У найперший день війни UNIQA створила антикризовий комітет. Одним з головних завдань комітету є забезпечення захисту та безпеки наших співробітників. Ми розпочали процес евакуації колег та їхніх родин з найбільш гарячих точок. На сьогодні вже евакуйовано більш ніж 300 людей. Колеги з UNIQA у Польщі, Словаччині, Угорщині, Румунії та Австрії зустрічають наших людей на кордоні, забезпечують житлом та всім необхідним, організовують медичну, юридичну та психологічну допомогу. Але, найголовніше, що отримує кожна родина наших співробітників - нескінчену турботу та відчуття того, що кожна країна з нами та готова допомагати та боротися разом.
Кожен має свою історію - комусь довелось ховатись з дітьми у бомбосховищі, комусь - шукати спосіб вивезти дитину, яка потребує особливої медичної терапії, хтось шукав можливість повернутись до родини, знаходячись за тисячі кілометрів… Зараз вони у безпеці. І кожна з цих історій стала можливою завдяки титанічним зусиллям та відданості наших колег з компаній групи UNIQA у різних країнах.
Де б ми не були, в Україні чи за кордоном, – ми можемо перебувати на відстані, але є єдиними, як ніколи. UNIQA Україна продовжує працювати, надавати своїм клієнтам страховий захист і усю необхідну підтримку. Ми продовжуємо підтримувати один одного й робити все можливе - заради життя й кращого завтра для всіх нас.
Вольфганг Кіндл, член правління, Customer and Market International, UNIQA Insurance Group AG :
«Військовий напад Російської Федерації на Україну є гуманітарною трагедією для народу України та загрозою демократії та миру в Європі. Ця ситуація дуже впливає на нас як на європейську страхову групу, тому що протягом багатьох років ми особисто знаємо та цінуємо наших колег в Україні. Ми надаємо їм найкращу підтримку в цей важкий час. В UNIQA ми формуємо спільноту, яка сьогодні діє як кризова команда в усіх країнах, де ми працюємо. Перш за все, ми зосередилися на гуманітарній допомозі. UNIQA опікується 1,3 мільйонами клієнтів в Україні і займає друге місце на ринку з премією в 110 мільйонів євро. Незважаючи на серйозні пошкодження кількох наших офісів в результаті військових дій в Україні, UNIQA Україна все одно працює та продовжує надавати своїм клієнтам страхові послуги.
Страхова група UNIQA прийняла рішення негайно призупинити всі інвестиції в російський страховий ринок. Це рішення є нашою реакцією на збройний напад Росії на Україну і пов’язане з цим порушення положень Статуту ООН».
Ми разом. Ми єдині. Ми одна велика родина - UNIQA.

 

#допомагатикращеразом! 

Залишити відгук
Підтвердіть, що Ви не робот
Останні статті
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Моя подорож
05. квітня 2024
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Тепле весняне сонце так і спонукає вирушити у подорож! Багато хто з нас вже планує мандрівки, але крім вибору маршрутів, купівлі квитків та бронювання готелів, слід подбати про належний страховий захист. Адже в дорозі нас може спіткати травма або раптова хвороба. Як туристичний поліс допомагає зберегти здоров’я та гроші?
Страхування КАСКО в UNIQA – що важливо для захисту авто у 2024 році
Мій автомобіль
04. квітня 2024
Страхування КАСКО в UNIQA – що важливо для захисту авто у 2024 році
Під час війни страхування є незамінним інструментом для захисту автомобіля. Як змінюється попит на ринку, чи завжди потрібно повне КАСКО та на які бонуси може розраховувати клієнт? Про це розповідає Діана Коченкова, директор Дирекції розвитку роздрібних продуктів та сервісів UNIQA.
Добровільне медичне страхування: 5 запитань, відповіді на які має знати кожен
Будемо здорові!
29. березня 2024
Добровільне медичне страхування: 5 запитань, відповіді на які має знати кожен
Навесні в багатьох з нас загострюються питання, пов’язані з захистом здоров’я. Особливо актуальним це стає на третьому році повномасштабної війни, коли через постійні стреси самопочуття ще гіршає. І саме зараз кожен повинен знати про можливості, які надає для захисту здоров’я добровільне медичне страхування (ДМС). Про це розмовляємо сьогодні з Оксаною Руденко, керівницею Дирекції з андерайтингу особистих видів страхування UNIQA.

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз