Пряме врегулювання від компанії «УНІКА» для корпоративних клієнтів

Новини
07.11.2016

Страхова компанія «УНІКА» продовжує вдосконалювати свій продуктовий ряд. У вересні 2016 року був запущений страховий продукт «Пряме врегулювання» для клієнтів ОСЦПВ, для легкових автомобілів. За неповні два місяці дану послугу придбали більше 2 000 клієнтів компанії. Успішні продажі і зростаючий попит з боку корпоративних клієнтів спонукали компанію до вдосконалення і модифікації даного продукту.

У жовтні 2016 року Компанія «УНІКА» впровадила страховий продукт «Пряме врегулювання для корпоративних клієнтів» в комплексі з обов'язковим страхуванням цивільної відповідальності власників транспортних засобів перед третіми особами (ОСЦПВ).

Тепер корпоративні клієнти Страхової компанії «УНІКА» , що мають поліс ОСЦПВ можуть придбати страховий продукт «Пряме врегулювання» для таких видів транспорту як легкові автомобілі, автобуси і вантажівки будь-яких марок і моделей, без обмеження за віком транспортних засобів і в разі ДТП, будучи постраждалою стороною отримати страхове відшкодування безпосередньо в Страховій компанії «УНІКА».

УНІКА пропонує на вибір дві програми «Прямого врегулювання» для легкових автомобілів - базову, вартість якої становить 295 грн., і розширену за 490 грн., яка включає в себе послуги Технічного асистансу та Консьєрж сервісу. Вартість програми «Пряме врегулювання» для інших видів транспорту становить 630 грн.