UNIQA презентувала новий застосунок myUNIQA Ukraine для клієнтів

Новини
14.10.2024

UNIQA презентувала новий мобільний застосунок myUNIQA Ukraine, який став ще більш інноваційним та зручним для користувачів. Він надає широкий спектр можливостей для ефективного управління страховими полісами та медичними послугами в режимі онлайн. Записатись до лікаря, замовити ліки - все можливо через смартфон. 

Етапи еволюції myUNIQA: 

2018 рік: Запуск чат-боту в месенджерах Viber та Telegram.  

2019 рік: Перша версія мобільного застосунку myUNIQA перевела близько 5% усіх звернень у цифровий формат. Цей крок став і став основою для створення окремої команди, яка з 2020 року почала займатися лише цифровими каналами. 

2020 рік: Впровадження онлайн-консультацій з лікарями через партнера Medikit. Цифрові канали почали працювати зі швидкістю, яка удвічі перевищує швидкість обробки голосових звернень. 

2021 рік: Частка звернень через цифрові канали зросла до 25%. Окрема команда почала займатися відшкодуванням через цифрові канали, забезпечуючи виплати протягом 3 робочих днів. Також удосконалено IVR-систему, додавши опції для відшкодування, затвердження запису до лікаря та замовлення рецептів. 

2022-2023 роки  принесли в застосунок електронні рецепти та інтеграцію з Medikit. Та саме тоді розпочалась розробка нової версії мобільного застосунку myUNIQA.  

В 2024-тому ми презентували новий застосунок myUNIQA з розширеним спектром послуг та продуктів, щоб покращити клієнтський досвід та зробити його самостійним. 

 

Ключові зміни в застосунку myUNIQA Ukraine:

Рєстрація та двофакторна аутентифікація: увійти в застосунок можливо лише після проходження верифікації через додаткову вбудовану систему  безпеки, що забезпечує максимальний рівень безпеки. Далі, ви можете налаштувати вхід через відбиток пальця та встановити PIN-код. Це дозволить швидко та безпечно отримувати доступ до всіх функцій застосунка. 
 
Управління полісами: Оновлений myUNIQA Ukraine дозволяє легко відслідковувати статус ваших страхових полісів, переглядати всі умови страхування та швидко отримувати доступ до необхідних документів. Це дозволить вам завжди бути в курсі термінів дії та умов вашого страхового захисту.

 
Запис до лікаря онлайн: тепер не потрібно виходити з дому, щоб отримати медичну консультацію. Ви можете організувати онлайн-зустріч з лікарем через відеозв’язок або чат прямо у застосунку. Після консультації результати та висновки лікаря автоматично надійдуть вам на електронну пошту. Крім того, через myUNIQA ви можете замовити ліки з найближчої аптеки. Інформація про медикаменти та покриття витрат також доступна в додатку.  
Після кожного прийому клієнт має доступ до всіх призначень та висновків лікаря. Вся інформація зберігається в застосунку навіть після закінчення дії страхового полісу.  Ви не проґавите запис до лікаря адже застосунок надішле повідомлення про статус запису.  
 
Symptomate – помічник з самостійного аналізу симптомів: вбудований помічник для самостійного аналізу симптомів. Ця інноваційна технологія, зареєстрована як медичний пристрій класу ІІа в Європейському Союзі, дозволяє отримувати рекомендації щодо можливих діагнозів та подальших кроків. Symptomate вже довіряють понад 10 мільйонів користувачів у всьому світі. 

 
Телемедицина та найближча аптека: Оновлений myUNIQA Ukraine дозволяє організовувати онлайн-зустрічі з лікарем через відеозв’язок або чат. Результати та  висновок лікаря автоматично відправляться на електронну пошту після консультації. Обрати найближчу аптеку теж зручно - достатньо завантажити заключення та вашу адресу.
 

Завантажуйте новий застосунок myUNIQA Ukraine та отримуйте максимальну зручність у турботі про ваше здоров’я!