UA RU
Закрыть
UA RU
Новости - фото
  • Главная
  • »
  • Новости
  • »
  • Новости
  • »
  • Торгова марка UNIQA стала лідером експертних переваг в номінації «Страхова компанія» Конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху»
Новости

Следите за последними новостями в области страхования и находите наиболее полезную информацию для Вас.

Торгова марка UNIQA стала лідером експертних переваг в номінації «Страхова компанія» Конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху»


09 февраля, 2015


Торгова марка UNIQA стала лідером експертних переваг в номінації «Страхова компанія» Конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху»
  • UNIQA Insurance Group вийшла на ринок України в 2006 році

  • Страхові компанії «УНІКА» і «УНІКА Життя» займають лідерські позиції на страховому ринку України

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» підбив підсумки рейтингових досліджень, спрямованих на визначення найкращих і найбільш затребуваних споживачами товарів і послуг українського ринку.

На українському ринку страхових послуг кращими в 2014 році, на думку галузевих Експертів-професіоналів, були визнані послуги під брендом UNIQA, таким чином, підтвердивши лідерські позиції компаній «УНІКА» і «УНІКА Життя».

Фаворити Успіху - найкращі торгові марки товарів та послуг України в кількох сотнях категорій визначалися за участю трьох респондентських груп: Експертного Журі (професійних галузевих фахівців різного профілю), Журі Успішних Людей (публічних і відомих людей України, знаменитостей) і безпосередніх споживачів, які протягом усього року вказували свої персональні переваги, ділилися думкою, особистим досвідом і рекомендаціями на порталі FAVOR.com.ua.

«Висока оцінка ТМ UNIQA галузевими фахівцями красномовно підтверджує статус компанії-лідера на ринку страхових послуг, - прокоментував Олексій Кузнєцов, керуючий партнер конкурсу. - Статус «Фаворит Експертів»  є надійною рекомендацією професіоналів і орієнтиром у здійсненні найкращого вибору. »

Довідка:

UNIQA в Україні

UNIQA Group вийшла на ринок України в 2006 році. Сьогодні Компанії «УНІКА» і «УНІКА Життя», центральні офіси яких розташовані в Києві, пропонують всі види ризикового страхування і страхування життя через загальнонаціональну мережу. Більше 1 тис. cпівробітників обслуговують близько 1,2 млн. cтрахових полісів.

 

UNIQA Insurance Group

UNIQA Group є однією з провідних страхових груп на своїх основних ринках Австрії, Центральної та Східної Європи. Понад 22 тис. cпівробітників обслуговують 9,3 млн. клієнтів в 19 країнах:  Австрії, Італії, Швейцарії, Ліхтенштейні, Албанії, Боснії і Герцеговині, Болгарії, Хорватії, Угорщини, Косово, Македонії, Чорногорії, Польщі, Румунії, Росії, Сербії, Словаччини, Чехії та України.

 

UNIQA - контакти для преси в Україні:

Олена Симончук

01033, Київ, Україна

вул. Саксаганського, 70-A

+38 044 225-60-00 (вн.13-46)

E-mail: Olena.Symonchuk@uniqa.ua

www.uniqa.ua

 

«Фаворити Успіху» в Україні
Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» визначає найкращі і найбільш рекомендовані товари та послуги українського ринку, на основі публічного рейтингу споживчих переваг, щорічно складається на порталі FAVOR.com.ua за результатами багаторівневих опитувань громадської думки загальнонаціонального масштабу.


К списку новостей
    Поделиться
Спасибо! Для подтверждения активируйте ссылку в Вашем почтовом ящике.
Подписка на новости

Узнавайте первыми о новостях УНИКА

<< Вниз

Вверх >>

<< Вниз