UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
Новини - фото
  • Головна
  • »
  • Новини
  • »
  • Новини
  • »
  • Торгова марка UNIQA стала лідером експертних переваг в номінації «Страхова компанія» Конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху»
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Торгова марка UNIQA стала лідером експертних переваг в номінації «Страхова компанія» Конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху»


09 лютого, 2015


Торгова марка UNIQA стала лідером експертних переваг в номінації «Страхова компанія» Конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху»
  • UNIQA Insurance Group вийшла на ринок України в 2006 році

  • Страхові компанії «УНІКА» і «УНІКА Життя» займають лідерські позиції на страховому ринку України

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» підбив підсумки рейтингових досліджень, спрямованих на визначення найкращих і найбільш затребуваних споживачами товарів і послуг українського ринку.

На українському ринку страхових послуг кращими в 2014 році, на думку галузевих Експертів-професіоналів, були визнані послуги під брендом UNIQA, таким чином, підтвердивши лідерські позиції компаній «УНІКА» і «УНІКА Життя».

Фаворити Успіху - найкращі торгові марки товарів та послуг України в кількох сотнях категорій визначалися за участю трьох респондентських груп: Експертного Журі (професійних галузевих фахівців різного профілю), Журі Успішних Людей (публічних і відомих людей України, знаменитостей) і безпосередніх споживачів, які протягом усього року вказували свої персональні переваги, ділилися думкою, особистим досвідом і рекомендаціями на порталі FAVOR.com.ua.

«Висока оцінка ТМ UNIQA галузевими фахівцями красномовно підтверджує статус компанії-лідера на ринку страхових послуг, - прокоментував Олексій Кузнєцов, керуючий партнер конкурсу. - Статус «Фаворит Експертів»  є надійною рекомендацією професіоналів і орієнтиром у здійсненні найкращого вибору. »

Довідка:

UNIQA в Україні

UNIQA Group вийшла на ринок України в 2006 році. Сьогодні Компанії «УНІКА» і «УНІКА Життя», центральні офіси яких розташовані в Києві, пропонують всі види ризикового страхування і страхування життя через загальнонаціональну мережу. Більше 1 тис. cпівробітників обслуговують близько 1,2 млн. cтрахових полісів.

 

UNIQA Insurance Group

UNIQA Group є однією з провідних страхових груп на своїх основних ринках Австрії, Центральної та Східної Європи. Понад 22 тис. cпівробітників обслуговують 9,3 млн. клієнтів в 19 країнах:  Австрії, Італії, Швейцарії, Ліхтенштейні, Албанії, Боснії і Герцеговині, Болгарії, Хорватії, Угорщини, Косово, Македонії, Чорногорії, Польщі, Румунії, Росії, Сербії, Словаччини, Чехії та України.

 

UNIQA - контакти для преси в Україні:

Олена Симончук

01033, Київ, Україна

вул. Саксаганського, 70-A

+38 044 225-60-00 (вн.13-46)

E-mail: Olena.Symonchuk@uniqa.ua

www.uniqa.ua

 

«Фаворити Успіху» в Україні
Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» визначає найкращі і найбільш рекомендовані товари та послуги українського ринку, на основі публічного рейтингу споживчих переваг, щорічно складається на порталі FAVOR.com.ua за результатами багаторівневих опитувань громадської думки загальнонаціонального масштабу.


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз