Родина UNIQA: ми разом, ми єдині, ми працюємо і ми допомагаємо. Так переможемо

У найперший день війни UNIQA створила антикризовий комітет. Одним з головних завдань комітету є забезпечення захисту та безпеки наших співробітників. Ми розпочали процес евакуації колег та їхніх родин з найбільш гарячих точок. На сьогодні вже евакуйовано більш ніж 300 людей. Колеги з UNIQA у Польщі, Словаччині, Угорщині, Румунії та Австрії зустрічають наших людей на кордоні, забезпечують житлом та всім необхідним, організовують медичну, юридичну та психологічну допомогу. Але, найголовніше, що отримує кожна родина наших співробітників - нескінчену турботу та відчуття того, що кожна країна з нами та готова допомагати та боротися разом.

Кожен має свою історію - комусь довелось ховатись з дітьми у бомбосховищі, комусь - шукати спосіб вивезти дитину, яка потребує особливої медичної терапії, хтось шукав можливість повернутись до родини, знаходячись за тисячі кілометрів… Зараз вони у безпеці. І кожна з цих історій стала можливою завдяки титанічним зусиллям та відданості наших колег з компаній групи UNIQA у різних країнах.

Де б ми не були, в Україні чи за кордоном, – ми можемо перебувати на відстані, але є єдиними, як ніколи. UNIQA Україна продовжує працювати, надавати своїм клієнтам страховий захист і усю необхідну підтримку. Ми продовжуємо підтримувати один одного й робити все можливе - заради життя й кращого завтра для всіх нас.
Вольфганг Кіндл, член правління, Customer and Market International, UNIQA Insurance Group AG :

«Військовий напад Російської Федерації на Україну є гуманітарною трагедією для народу України та загрозою демократії та миру в Європі. Ця ситуація дуже впливає на нас як на європейську страхову групу, тому що протягом багатьох років ми особисто знаємо та цінуємо наших колег в Україні. Ми надаємо їм найкращу підтримку в цей важкий час. В UNIQA ми формуємо спільноту, яка сьогодні діє як кризова команда в усіх країнах, де ми працюємо. Перш за все, ми зосередилися на гуманітарній допомозі. UNIQA опікується 1,3 мільйонами клієнтів в Україні і займає друге місце на ринку з премією в 110 мільйонів євро. Незважаючи на серйозні пошкодження кількох наших офісів в результаті військових дій в Україні, UNIQA Україна все одно працює та продовжує надавати своїм клієнтам страхові послуги.

Страхова група UNIQA прийняла рішення негайно призупинити всі інвестиції в російський страховий ринок. Це рішення є нашою реакцією на збройний напад Росії на Україну і пов’язане з цим порушення положень Статуту ООН».
Ми разом. Ми єдині. Ми одна велика родина - UNIQA.

 

#допомагатикращеразом!