UA RU
Закрыть

Контент на странице может отобразиться не полностью. Рекомендуем обновить версию текущего или воспользоваться другим браузером.

UA RU
Новости - фото
Новости

Следите за последними новостями в области страхования и находите наиболее полезную информацию для Вас.

УНІКА відкрила Генеральне Представництво в Києві


22 января, 2015


УНІКА відкрила Генеральне Представництво в Києві

• З 2012 року UNIQA успішно розвиває франчайзингову мережу Генеральних представництв на страховому ринку України

• Дотримуючись стратегії розвитку продажів, Страхова компанія «УНІКА» відкрила Генеральне представництво в місті Києві

У грудні 2014 року розпочало роботу нове Генеральне представництво Страхової компанії «УНІКА» в Києві. Очолив представництво Дмитро Дарков, який має 12-річний успішний досвід роботи в сфері страхування.

За неповний місяць роботи нове Генеральне представництво зібрало понад 1 млн. грн. страхових премій.

Нове Генеральне представництво «УНІКА», що працює за принципом франчайзингу, є 4-м за рахунком в Києві, і 20-м в Україні. Спочатку, Генеральні представництва «УНІКА» були одним з напрямків розвитку регіональної мережі компанії. На сьогодні мережа Генеральних представництв є повністю самостійним і успішним каналом продажів.

Генеральні представництва UNIQA Insurance Group більше 14-років успішно працюють у країнах Центральної та Східної Європи, де зарекомендували себе в якості ефективного інструменту розвитку страхового бізнесу і дозволяють партнеру, який працює за франшизою однієї з найбільших страхових груп Європи, зменшити власні ризики і оптимально розрахувати свої капіталовкладення. Реалізацію проекту зі створення Генеральних представництв в Україні UNIQA розпочала в 2012 році.

Директор Генерального представництва UNIQA Дмитро Дарков: «При виборі страхової компанії, в якій хотілося б працювати, вирішальним фактором стала можливість пропонувати своїм клієнтам сервіс і якість такої надійної міжнародної страхової групи як UNIQA».

Адреса нового Генерального представництва UNIQA: м Київ, вул. Дегтярівська, 21г.

Генеральне Представництво Страхової компанії «УНІКА» пропонує всі види ризикового страхування і страхування життя.

Довідка:

UNIQA в Україні

UNIQA Group вийшла на ринок України в 2006 році. Сьогодні Компанії «УНІКА» і «УНІКА Життя», ценральні офіси яких розташовані в Києві, пропонують всі види ризикового страхування і страхування життя через загальнонаціональну мережу. Більше 1 тис. співробітників обслуговують близько 1,2 млн. страхових полісів.

UNIQA Insurance Group

UNIQA Group є однією з провідних страхових груп на своїх основних ринках Австрії, Центральної та Східної Європи. Понад 22 тис. співробітників обслуговують 9,3 млн. клієнтів в 19 країнах: Австрії, Італії, Швейцарії, Ліхтенштейні, Албанії, Боснії і Герцеговині, Болгарії, Хорватії, Угорщині, Косово, Македонії, Чорногорії, Польщі, Румунії, Росії, Сербії, Словаччині, Чехії та Україні.

UNIQA - контакти для преси в Україні

Олена Симончук

01033, Київ, Україна

вул. Саксаганського, 70-A

+38 044 225-60-00 (вн.13-46)

E-mail: Olena.Symonchuk@uniqa.ua


К списку новостей
    Поделиться
Спасибо! Для подтверждения активируйте ссылку в Вашем почтовом ящике.
Подписка на новости

Узнавайте первыми о новостях УНИКА

<< Вниз

Вверх >>

<< Вниз