UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
UNIQAблог - фото
UNIQAблог
Я та УНІКА

Напередодні зими. Три варіанти страхування для найхолоднішої пори року

Вже за декілька днів в України запанує зима, а це означає, що попереду щонайменше три місяці погоди з низькими температурами та морозами, снігом, хуртовинами та ожеледицями. Звісно, у зимовій порі є своя чарівність, але цей період приносить і додаткові турботи. Втім, майже з усіма проблемами можна впоратися, якщо бути пильним та мати необхідний фінансовий захист. У цьому блозі ми розповімо, як cтрахування допомагає зробити наше життя взимку більш спокійним та комфортним.  

Напередодні зими. Три варіанти страхування для найхолоднішої пори року

Туристичні поїздки взимку 

Навіть в умовах COVID-19, що продовжуються, туристичний бізнес не зупиняється. Взимку, як завжди, напрямків для подорожей багато: хтось хоче побачити морські курорти, а хтось – лижні траси, хтось – різдвяні площі європейських міст, а хтось – розпечену африканську савану. 

У подорожах добре відпочивати та будувати плани, а настрій підвищується сам по собі. Але поїздку може зіпсувати раптова хвороба чи інша проблема зі здоровям. Для того, щоб у туриста було менше клопоту та більше можливостей вчасно отримати медичну допомогу, й існує страхування подорожуючих.  

Маст-хев нашого часу – страхування на випадок СOVID-19, але туристи продовжують хворіти й звичайними застудами, також нерідко трапляються отруєння та травми. Тож без туристичного поліса краще не залишати Україну.  

Якщо відпочинок буде спокійним, можна купити поліс зі стандартним покриттям, а ось любителям гірських лиж, дайвінгу та екстриму краще захистити себе відповідним полісом «туризм та спорт». 

Коли вирушаєте у подорож з дітьми, обов’язково подбайте про поліс і для них, бо вони більш вразливі та бувають справжніми дзиґами.  

Ризикують захворіти і дорослі, наприклад, через різку зміну кліматичних поясів. Якщо летиш в спекотний Єгипет чи на Кіпр з холодного Києва, імунітет може дати збій, а хронічні проблеми загостритися. 

Якщо ви їдете за кордон на навчання або роботу, у пригоді стане спеціальна страховка «Бізнес» – вона передбачає необмежену кількість поїздок протягом року та захищає від значних фінансових втрат навіть якщо ви захворієте або отримаєте травму. 

Поліс туристичного страхування зручно підібрати та придбати онлайн на сайті УНІКА: https://uniqa.ua/private/travel/puteshestvie-za-granitsu/ 

Травми та нещасні випадки взимку 

На жаль, за статистикою, зима  це час для травм та інших непередбачуваних випадків. Через слизькі тротуари та ожеледицю багато людей отримують вивихи, ламають руку або ногу, пошкоджують зв'язки. Не менше поширені забої від падіння просто під час прогулянки. Навіть у грі в сніжки можуть статися неприємності - сніжок може травмувати око або навіть спричинити струс мозку. За низьких температур можливі навіть обмороження. 

Але небезпека чекає не тільки надворі. Як не дивно, взимку люди отруюються не рідше ніж влітку, наприклад, під час новорічних свят, коли готується занадто багато страв. 

А ще взимку люди часто обпікаються – під час запуску феєрверків надворі або невдало запаливши свічку вдома.  

Погодьтеся, все це наводить на думку, що саме зима – той час, коли доречно купити поліс страхування від нещасного випадку. Насправді такий захист треба мати увесь рік, але оформити його доречно саме напередодні зими. 

В УНІКА ви можете відправити онлайн-заявку на страхування від нещасних випадків, після чого наш фахівець зв'яжеться з вами для з’ясування деталей: https://uniqa.ua/private/life/neschatnyy-sluchay/ 

Убезпечення авто взимку 

Автовласники знають, наскільки складною буває ситуація на зимових дорогах. Водіння в снігопад та ожеледицю вимагає від водія майже професійних навичок, але й це може не вберегти від ДТП. Адже на дорозі трапляються водії-початківці, або порушники правил. І навіть коли ви бездоганно реагуєте у складній ситуації, все одно машина може бути пошкоджена. 

Якщо ви взимку виїжджаєте на дорогу не часто, це ще не гарантує безпеку машині. На припарковане авто можуть впасти бурульки або уламки льоду з дахів. Ще одне джерело небезпеки – снігоочищувачі або інші авто, що невдало маневрують через снігові заноси 

В холодну пору загрожує авто й пожежа. Зайнятися можуть навіть засохлі листя та трава, які ще восени забилися під капот або днище. Вони спалахують від контакту з випускним трактом чи нейтралізатором автомобіля.  

Тож страхувати авто взимку означає уберегтися від серйозних фінансових проблем, якщо з вашою машиною щось трапиться.  

Ми впевнені, що зима для автомобілістів має бути безпечною – отже, саме час подумати про КАСКО. Перший крок до цього – познайомитись з умовами програм та отримати пораду фахівця УНІКА: https://uniqa.ua/private/auto/kasko/ 

Бажаємо вам відчувати себе впевненими та захищеними взимку, і нехай сніг та морози викликають у вас лише радісні емоції. 

Залишити відгук
Підтвердіть, що Ви не робот
Останні статті
Готуємось до змін: що необхідно знати про майбутнє страхування автоцивілки?
Мій автомобіль
26. березня 2024
Готуємось до змін: що необхідно знати про майбутнє страхування автоцивілки?
Всі страхові компанії, які працюють на ринку автоцивілки, готуються до прийняття нового закону про ОСЦПВ. Втім, про майбутні новації мають знати і автовласники, щоб свідомо обирати компанією, яка здатна буде надати найкращий сервіс. Саме про це наш сьогоднішній блог.
Три правила: як підтримати здоров'я навесні
Будемо здорові!
14. березня 2024
Три правила: як підтримати здоров'я навесні
Весна приносить у наше життя не лише тепло та сонце, а й виклики для здоров'я. Адже після зими ресурсів у організму менше ніж зазвичай, і водночас треба адаптуватися до різких змін погоди. Як допомогти собі легко та с користю пройти весняний сезон, збільшивши рівень життєвої енергії – розповідаємо сьогодні у блозі.
Чому важливе критичне мислення під час війни та як його розвинути? Частина 2.
Я та УНІКА
11. березня 2024
Чому важливе критичне мислення під час війни та як його розвинути? Частина 2.
У сьогоднішньому блозі продовжуємо розмовляти про критичне мислення з експерткою Wellbeing Company Іриною Спаською. Цього разу поговоримо про методи, що допомагають розвинути в собі навичку до критичного мислення.

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз