UA RU
Закрыть
UA RU
Новости - фото
Новости

Следите за последними новостями в области страхования и находите наиболее полезную информацию для Вас.

УНІКА відкриває новий Центр виплат у Києві


11 мая, 2022


УНІКА відкриває новий Центр виплат у Києві

11 травня Київський центр виплат страхової компанії “УНІКА” розпочинає свою роботу у новому офісі, ближче до ділового середмістя столиці.  

Нова адреса Центру –  вул. В. Чорновола, буд. 20, 2 поверх. Офіс розташовано у зручному районі, між станціями метро Лук’янівська, Політехнічний інститут та Вокзальна. Сюди легко дістатися як автомобілем, так і громадським транспортом. Ми відкриті для вас щодня, з 10:00 до 16:00, окрім суботи й неділі.  

Ми цінуємо ваш час, тож пропонуємо отримати попередню консультацію ассистансу, який працює для вас 24/7 за телефонами: 

+38 (097) 170 03 73 (Київстар) 

+38 (066) 170 03 73 (Vodafone) 

+38 (093) 170 03 73 (Lifecell) 

Наразі для клієнтів КАСКО для дистанційної подачі документів ми пропонуємо широку мережу СТО, які вже відновлюють свою роботу, або ж цифрові канали обслуговування - чат у Viber або Telegram, де в електронному форматі можна надіслати документи та фото зі страхового випадку для отримання консультації. 

Але частина випадків все ж таки потребують відвідування офісу (наприклад, у випадку викрадення авто, коли необхідно передати представнику страхової компанії ключі та реєстраційні документи, оформити абандон тощо). Тож ми пропонуємо попередньо узгодити час візиту, щоб ми могли приділити вам достатньо уваги, а ви уникнули черг та могли планувати власний час. 

Не дивлячись на всі складнощі, УНІКА завжди лишається на стороні своїх клієнтів та намагається якнайкраще організувати їх обслуговування.

Разом до перемоги! Слава Україні! 

#ДопомагатиКращеРазом!


К списку новостей
    Поделиться
Спасибо! Для подтверждения активируйте ссылку в Вашем почтовом ящике.
Подписка на новости

Узнавайте первыми о новостях УНИКА

<< Вниз

Вверх >>

<< Вниз