UA RU
Закрыть
UA RU
Новости - фото
Новости

Следите за последними новостями в области страхования и находите наиболее полезную информацию для Вас.

УНИКА способствует сохранению окружающей среды


26 апреля, 2017


УНИКА способствует сохранению окружающей среды

22 квітня 2017 року Страхова компанія «УНІКА» прийняла участь у заході присвяченому Дню Землі, що ініціювало інтернет-видання Comments.ua у рамках проекту «Зелений офіс»
Соціально-екологічний проект «Зелений офіс» існує вже більше 5 років, одним із перших та постійних його учасників є Страхова компанія «УНІКА». Адже участь у цьому проекті дозволяє компанії робити посильний внесок у порятунок лісів і зменшувати негативний вплив виробничої діяльності людини на навколишнє середовище.
Метою проекту є використання для друку ЗМІ паперу вторинної переробки. Для цього в офісах компаній-учасників проекту були розташовані контейнери для збору макулатури. Таким чином, за роки існування проекту зібрано тони паперу для вторинної переробки та врятовані від вирубки близько 1 000 дорослих дерев.
Для більшості використовуваного сьогодні паперу в якості сировини необхідна деревина. Як правило, всі сорти паперу містять суміш твердих (береза) і м'яких (ялина, сосна) порід деревини. Березі потрібно 60-80, а іноді і 100 років, щоб вирости, деяким видам сосни і ялини необхідно 70-120 років і більше.
Щороку навесні учасники проекту збираються разом та висаджують дерева у парках та зелених зонах Києва. В цьому році висадження дерев було здійснено у київському зоопарку та поєднане з виготовленням іграшок для тварин.


К списку новостей
    Поделиться
Спасибо! Для подтверждения активируйте ссылку в Вашем почтовом ящике.
Подписка на новости

Узнавайте первыми о новостях УНИКА

<< Вниз

Вверх >>

<< Вниз