UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Звернення Голови Правління Олени Ульє до співробітників УНІКА Україна


08 березня, 2022


Звернення Голови Правління Олени Ульє до співробітників УНІКА Україна
Шановні колеги!
 
Триває важкий період для нас, для всієї України. Війна - це час випробувань, але ми витримаємо і переможемо! Я щиро дякую кожному з Вас за те, що ви робите неймовірні речі, підтримуючи роботу компанії та один одного!
 
Незважаючи на складні обставини, УНІКА Україна продовжує працювати. Ми укладаємо нові та лонгуємо існуючі договори страхування, реєструємо та врегульовуємо збитки, продовжуємо господарську діяльність, повністю виплачуємо заробітну плату, звітуємо та сплачуємо податки, забезпечуємо підтримку наших клієнтів 24/7. Та, головне, – у цей складний час ми максимально намагаємося підтримувати наших співробітників, їх родини та один одного. Ми залишаємось на зв’язку, та просимо вас повідомляти безпосередніх керівників про ваші обставини. Головне, бережіть себе!
 
Велику підтримку ми відчули від співробітників UNIQA Group. «Як ми можемо допомогти?», - кожен день з початку війни ми чуємо це питання від наших колег з інших країн групи. Для допомоги Україні спільнота UNIQA, разом зі своїми давніми партнерами Червоним Хрестом та Карітасом, розпочала кампанію по збору коштів під назвою «UNIQA Helping Hands». Кошти, які буде зібрано в результаті цієї кампанії, буде спрямовано на гуманітарну допомогу українцям. UNIQA Group, зі свого боку, збільшить цей цільовий фонд допомоги на один мільйон євро. 
Компанії групи в Польщі, Чехії та Словаччині, Угорщині, Румунії надають незрівнянну підтримку нашим співробітникам та їх родинам, що опинилися в евакуації. Ми щиро вдячні нашій групі та нашим колегам за підтримку, піклування та емпатію!
 
Війна та супутня надзвичайна гуманітарна ситуація ставлять перед нами величезні випробування. Зрозуміло одне: ми можемо подолати ці виклики лише як сильна спільнота і сильна компанія. А для цього нам необхідно, незважаючи на всі складнощі, продовжувати наполегливо працювати, підтримувати наших клієнтів та розвивати наш бізнес! 
 
Слава Україні!
 
#ДопомагатиКращеРазом!

До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз