UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

З Новим роком та Різдвом!


01 січня, 2018


З Новим роком та Різдвом!

Шановні Клієнти, Партнери та Друзі,

Нехай прекрасні зимові свята принесуть у Ваші домівки спокій, злагоду та впевненість у майбутньому. Бажаємо Вам міцного здоров'я, успіхів, родинного щастя, достатку та благополуччя! Нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача!

Цього року страхова компанія УНІКА приєдналася до чудової європейської традиції і, замість новорічних подарунків, підтримала благодійний проект, а саме: повністю забезпечила спеціальною зимовою спортивною формою українських спортсменів з інтелектуальними відхиленнями, що прийняли участь у Всесвітніх Спеціальних Олімпійських Зимових Іграх.

Спеціальні Олімпійські Ігри є найбільшим у світі спортивним рухом для людей з синдромом Дауна та важкими формами аутизму. У цьому році понад 2 700 спортсменів з 107 країн світу прийняли участь у Всесвітніх Спеціальних Олімпійських Зимових Іграх, що відбулися в Австрії. UNIQA Insurance Group (Австрія) стала головним спонсором заходу разом з такими відомими світовими компаніями як Microsoft, Coca Cola, Audi та Energie Netze Steiermark.

Українська Національна збірна була представлена у трьох видах спорту: лижні гонки, гірськолижний спорт і хокей на підлозі.

Ми пишаємося тим, що долучилися до цього проекту, адже наші спортсмени є яскравим прикладом того, що сила волі, прагнення, наснага, надія та підтримка роблять можливим те, що багатьом здається нездійсненим. Віримо, що Ви приєднуєтесь до нашої ініціативи!

Подумай, як просто творити добро! 


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз