UA
Закрыть
UA
Новини - фото
  • Головна
  • »
  • Новини
  • »
  • Новини
  • »
  • Зустріч Прем'єр-Міністра України з представниками австрійського бізнесу в Україні
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Зустріч Прем'єр-Міністра України з представниками австрійського бізнесу в Україні


12 листопада, 2021


Зустріч Прем'єр-Міністра України з представниками австрійського бізнесу в Україні

Голова правління Страхової групи «УНІКА Україна» Олена Ульє взяла участь в зустрічі Прем’єр-Міністра України Дениса Шмигаля з представниками австрійського бізнесу в Україні, яка відбулася 11 листопада 2021 року за сприяння та участі Повноважного Посла Австрії в Україні Гернота Пфандлєра.

Австрійський бізнес вносить вагомий вклад в економіку України, та суттєво впливає на її розвиток в європейському напрямку. Як зазначив Денис Шмигаль: «Попри пандемію, товарообіг між нашими країнами у першому півріччі 2021 року зріс на 67,5% і вже склав 966,9 млн доларів. Ми зацікавлені в подальшому розвитку співпраці, адже австрійські підприємства створили в Україні тисячі робочих місць, сплачують значні податки, а Австрія входить у ТОП-6 найбільших інвесторів в Україні».

На зустрічі керівники більш ніж 20 українських компаній з австрійським капіталом обговорили актуальні питання покращення бізнес-клімату в країні – реалізації судової реформи, створення Експортно-кредитного агентства, полегшення умов отримання іпотечних кредитів, розвиток енергоефективності.

За ініціативи Голови правління СГ «УНІКА Україна» Олени Ульє було підняте питання щодо розвитку та стимулювання добровільного медичного страхування в Україні та ефективної ролі приватних страхових компаній.

Офіційний прес-реліз КМУ України: https://www.kmu.gov.ua/news/denis-shmigal-obgovoriv-pokrashchennya-biznes-klimatu-z-predstavnikami-avstrijskih-pidpriyemstv-v-ukrayini


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз