UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

В липні УНІКА Україна виплатила 81,2 млн. грн.


04 серпня, 2020


В липні УНІКА Україна виплатила 81,2 млн. грн.

В липні 2020 року клієнти небанківської фінансової групи «УНІКА Україна», (УНІКА та УНІКА Життя), отримали страхові виплати на загальну суму 81,2 млн. грн., що на 25% перевищує суму виплат за червень поточного року.

Традиційно основну долю виплат складають виплати з автострахування – 37,4 млн. грн., (46% від загальної суми виплат) з яких виплати з КАСКО склали 29,5 млн. грн., з ОСЦПВ та ДСЦПВ – 7,9 млн. грн.

Загальна сума виплат за договорами добровільного медичного страхування за липень склала 32,7 млн. грн. Сума виплат зі страхування життя складає 2,8 млн. грн.

Найбільша страхова сума виплат за липень складає 1,1 млн. грн. за ризиком страхування КАСКО.

У липні цього року Медичний асистанс УНІКА обробив 85 533 звернень від застрахованих клієнтів. В Технічний асистанс УНІКА в червні звернулися та отримали рішення за  запитами 17 544  клієнтів, застрахованих з КАСКО, ОСЦПВ, НС і майновим ризикам.

Середній час очікування клієнтів на відповідь оператора асистансу УНІКА склав менше ніж 20 секунд (ASA - Average Speed of Answer, sec).

УНІКА спростила і перевела в цифровий режим всі можливі процеси і документи з врегулювання страхових подій.

Для надання необхідної допомоги своїм клієнтам, крім телефонного зв’язку УНІКА використовує альтернативні канали комунікації: чат-боти UNIQAua в месенджерах Viber/Telegram, Кабінет клієнта на сайті компанії, мобільний додаток MyUNIQA з медичного страхування.

 

Ми працюємо для Вас!

Команда УНІКА Україна


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз