UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

В червні УНІКА Україна виплатила 65,1 млн. грн.


13 липня, 2020


В червні УНІКА Україна виплатила 65,1 млн. грн.

Клієнти небанківської фінансової групи «УНІКА Україна», до складу якої входять страхові компанії «УНІКА» та «УНІКА Життя», в червні 2020 року отримали страхові виплати на загальну суму 65,1 млн. грн.

За договорами автострахування клієнти компанії «УНІКА» в червні отримали 33,7 млн. грн., з яких виплати з КАСКО склали 26,5 млн. грн., з ОСЦПВ та ДСЦПВ – 7,2 млн. грн.

Загальна сума виплат за договорами добровільного медичного страхування за червень склала 21,4 млн. грн. Сума виплат зі страхування життя складає 2,8 млн. грн.

У червні цього року Медичний асистанс УНІКА обробив 75 855 звернень від застрахованих клієнтів. В Технічний асистанс УНІКА в червні звернулися та отримали рішення за  запитами 17 021  клієнтів, застрахованих з КАСКО, ОСЦПВ, НС і майнових ризиків.

Середній час очікування клієнтів на відповідь оператора асистансу УНІКА склав менше ніж  10 секунд (ASA - Average Speed of Answer, sec).

УНІКА спростила і перевела в цифровий режим всі можливі процеси і документи з врегулювання страхових подій. Компанія прийняла рішення про здійснення виплат на підставі електронних копій документів з добровільних видів страхування у межах суми середньої виплати.

Для надання необхідної допомоги своїм клієнтам, крім телефонного зв’язку УНІКА використовує альтернативні канали комунікації: чат-боти UNIQAua в месенджерах Viber/Telegram, Кабінет клієнта на сайті компанії, мобільний додаток MyUNIQA з медичного страхування.

Ми працюємо для Вас!

Команда УНІКА Україна

 


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз