UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА Життя підтримала арт-проект «Ангели» в місті Лева


02 серпня, 2019


УНІКА Життя підтримала арт-проект «Ангели» в місті Лева

Цілих три місяці львів'яни та гості міста матимуть змогу насолоджуватися масштабною виставкою «Ангели», що відкрилася на днях у місті Лева.

Куратор виставки Павло Гудімов розповів, що 30 музеїв і 5 приватних колекціонерів надали більше ніж 400 експонатів, які можна побачити у двох локаціях: у музеї Пінзеля, що на пл. Митній, 2, та у Палаці Лозинського у Львівській галереї мистецтв на вул. Стефаника, 3. 

Кожен відвідувач може побачити на власні очі твори найвідоміших художників минулого й сучасності: від Дюрера, Рембрандта, Буше, Врубеля, Кульчицької, Новаківського, до Шагала, Кабакова, Равського, Костирка та Сільваші. А також різноманітні предмети археології, скульптури й живопису, артефакти масової культури.

Арт-проект готувався кілька років і вражає своїми масштабами. Значну фінансову підтримку проекту надав Український культурний фонд і ряд інших спонсорів та меценатів.

Одним з партнерів виставки стала Страхова компанія «УНІКА Життя».

І тому ми щиро запрошуємо усіх, хто цікавиться мистецтвом, завітати до Львова і насолодитися не лише запашною кавою та прогулянками мальовничими вуличками старовинного міста, а й побачити «Ангелів» — ця виставка справді варта уваги.

А для тих, хто все ж не матиме можливості приїхати до Львова, ми хочемо зробити подарунок і розіграти книгу, присвячену цій унікальній виставці. Книга «Ангели» — це не лише художній альбом із чудовими ілюстраціями експонатів виставки, а й цікаве історичне і культурологічне дослідження теми проекту, та й взагалі справжня насолода для очей естетів. 

Тож переходьте за посиланням, виконуйте дуже прості умови та отримуйте можливість виграти свій екземпляр «Ангелів» https://www.facebook.com/1557015577854930/posts/2325337301022750?s=100001851341080&sfns=mo


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз