UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
Новини - фото
  • Головна
  • »
  • Новини
  • »
  • Новини
  • »
  • УНІКА запустила спільний проект з інтернет-магазином Pipl.ua і виробником охоронної сигналізації Ajax Systems
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА запустила спільний проект з інтернет-магазином Pipl.ua і виробником охоронної сигналізації Ajax Systems


17 квітня, 2019


УНІКА запустила спільний проект з інтернет-магазином Pipl.ua і виробником охоронної сигналізації Ajax Systems

Страхова компанія «УНІКА» в квітні поточного року запустила унікальний спільний проект з інтернет-магазином Pipl.ua (https://pipl.ua/ ) і виробником охоронної сигналізації Ajax Systems. Тепер клієнти, які купують в Pipl.ua обладнання бездротової системи безпеки для будинку Ajax, отримують річний страховий захист свого житла в УНІКА.

Чим більша сума покупки устаткування, тим більше страхова сума захисту житла - https://pipl.ua/akciya-pri-pokupke-signalizacii-ajax---godovaya-strahovaya-zashchita-zhilya-ot-unika-v-podarok.html

Ajax (https://ajax.systems/ru/ ) - найтитулованіша бездротова система безпеки в Європі. Пристрої Ajax – це бездротові датчики, які створено для захисту від вторгнень, пожежі і потопу, що дозволяють завжди відчувати свою безпеку і захищеність майна.

У дизайнерських корпусах датчиків Ajax закладені технічні інновації і розумні цифрові алгоритми, які точно визначають небезпеку і мінімізують помилкові тривоги.
Система миттєво повідомляє про тривоги, стійка до злому і глушіння, зручна в управлінні зі смартфона.

Надійне забезпечення захисту інтересів своїх клієнтів і партнерів - основне завдання діяльності Страхової компанії «УНІКА». Компанія неухильно виконує взяті на себе страхові зобов'язання перед клієнтами. Щомісячний сумарний обсяг виплат клієнтам УНІКА в середньому становить 60 млн. грн.


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз