UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА Україна в травні виплатила своїм клієнтам 66,1 млн. грн.


01 червня, 2020


УНІКА Україна в травні виплатила своїм клієнтам 66,1 млн. грн.

Клієнти небанківської фінансової групи «УНІКА Україна» в травні 2020 року отримали страхові виплати на загальну суму 66,1 млн. грн.

За договорами автострахування загальна сума страхових виплат у травні поточного року  склала 34,2 млн. грн., з яких виплати по КАСКО склали 26,9 млн. грн., по ОСЦПВ та ДСЦПВ – 7,3 млн. грн.

Загальна сума виплат за договорами добровільного медичного страхування за травень склала 23,2 млн. грн. Сума виплат зі страхування життя в травні 2020 року складає 2,0 млн. грн.

У травні цього року Медичний асистанс УНІКА обробив 51 978 звернень від застрахованих клієнтів. В Технічний асистанс УНІКА в травні звернулися і отримали рішення по своїм зверненням 12 825 клієнтів, застрахованих по КАСКО, ОСЦПВ, НС і майновим ризикам.

Середній час очікування клієнтів на відповідь (ASA - Average Speed of Answer, sec) оператора асистансу УНІКА склав менше ніж 10 секунд.

Ми працюємо для Вас!

Команда УНІКА Україна

 


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз