UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА Україна лідер страхового ринку за підсумками роботи 2018 року


18 квітня, 2019


УНІКА Україна лідер страхового ринку за підсумками роботи 2018 року

Журнал «Insurance TOP» провів Щорічну Презентацію для топ-менеджерів страхових компаній, банків та інших учасників фінансового ринку, присвячену підбиттю підсумків страхового ринку України за 2018 рік.

Страхові компанії «УНІКА» і «УНІКА Життя», що входять до небанківської фінансової групи «УНІКА Україна» стали лідерами страхового ринку України за результатами роботи 2018 року. Страхова компанія «УНІКА» − лідер в номінаціях «Страхові премії», «Страхові виплати», «Страхові Активи» і «Страхові резерви». Страхова компанія «УНІКА Життя» − лідер «Банківського страхування життя».

Надзвичайний і Повноважний Посол Австрії в Україні пані Герміна Поппеллер вручила дипломи лідерів Голові правління СК «УНІКА» Олені Ульє і Голові правління СК «УНІКА Життя» Володимиру Симончуку.

Олена Ульє, Голова правління Страхової компанії «УНІКА»: «УНІКА – це, перш за все, сервісна компанія, у фокусі роботи якої є потреби наших клієнтів. А формула успіху сервісних компаній є відносно простою: вдосконалювати процеси та технології, мати команду з найкращих фахівців. Ми задоволені результатами нашої роботи і не плануємо зупинятися − за 2018 УНІКА зібрала понад 2,0 млрд. грн. страхових платежів, показала зростання в 20%. Велику увагу Страхова компанія «УНІКА» приділяє якісному наданню послуг та супроводженню клієнтів особливо при настанні страхових випадків. Загальний обсяг страхових виплат УНІКА в 2018 році виріс в 2,8 разів у порівнянні з 2017 роком та склав 1,7 млрд. грн.».

Володимир Симончук, Голова правління Страхової компанії «УНІКА Життя»: «УНІКА Життя успішно закінчила 2018 рік. Ми неухильно дотримувались наших стратегічних пріоритетів й виконали всі зобов’язання перед нашими клієнтами. Ми будемо продовжувати приділяти увагу прибутковому зростанню і інвестувати в розвиток страхування життя в Україні, адже саме цей напрямок страхування, як найбільш соціально вагомий й спрямований на забезпечення фінансового захисту та добробуту людини, її рідних та близьких, має перспективу розвитку як в Україні, так і в у всьому світі».

У 2019 захід відвідало понад 150 топ-менеджерів страхових компаній, брокерів і асистансів, представники банків та інвестиційних компаній, керівники ключових професійних Асоціацій, МТСБУ та Нацкомфінслуг.

Презентацію підтримали своєю участю посольства Австрії, Канади та Республіки Польща в Україні, з якими Організатори співпрацюють не перший рік.

Презентація Insurance TOP сьогодні є одним з найбільш значущих заходів на страховому ринку України, що вже 10-й рік підтверджує високий рівень присутності топ-менеджерів і органів державної влади.

 

 


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз