UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА приєдналася до програми лояльності Shell ClubSMART


15 лютого, 2019


УНІКА приєдналася до програми лояльності Shell ClubSMART

Страхова компанія «УНІКА» на початку 2019 року приєдналася до програми лояльності Shell ClubSMART. Тепер учасники програми лояльності Shell ClubSMART можуть обміняти накопичені SMART-бали на спеціальні пропозиції Online сервісів від УНІКА.

Online сервіси від УНІКА дозволяють клієнтам самостійно купувати поліси автострахування, туристичного страхування, страхувати квартиру та відповідальність перед сусідами. Після оформлення полісу на сайті УНІКА та оплати, клієнти отримують страховий поліс відразу на електронну пошту - не потрібно чекати доставку чи їхати в офіс. А в Кабінеті клієнта myUNIQA клієнти можуть онлайн бачити інформацію про свої договори та страхові випадки, сплачувати чергові платежі, замовляти пролонгацію, надавати необхідні документи, задавати питання персональному менеджерові щодо покупки або страхового випадку та ще багато іншого.

Програма лояльності Shell ClubSMART дозволяє автомобілістам, купуючи пальне на АЗС мережі Shell, накопичувати SMART-бали та обмінювати їх на подарунки від Shell. А заправляючи пальне Shell V-Power ви отримуєте більше балів для себе та більше переваг для вашого авто!

Каталог подарунків Shell ClubSMART - http://shellsmart.com.ua/ua/catalog


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз