UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА приєдналася до Харківського IT Кластера


24 грудня, 2021


УНІКА приєдналася до Харківського IT Кластера

Страхова компанія «УНІКА» стала партнером Харківського IT Кластера, який поєднує представників сектору освіти, органів державної влади таIT-компаній.. Головна мета Кластера – розвивати екосистему для технологічного бізнесу у Харківському регіоні.

Харківський IT Кластер – сучасний простір для обміну досвідом та професійної експертизи. Це спільнота, де всі учасники діляться своїм баченням кращого спільного майбутнього і втілюють його. Участь у Кластері дозволить УНІКА поділитися з компаніями IT-сектору своєю експертизою, інноваціями та рішеннями у медичному, автомобільному та майновому страхуванні. Зі свого боку УНІКА зможе стежити за трендами розвитку IT-індустрії, щоб залишатися лідером ринку в технологічності та диджиталізації бізнесу. 

За результатами дослідження Kharkiv IT Research 2021, проведеного спільно з KPMG, IT-галузь Харківського регіону налічує понад 510 сервісних і продуктових ІТ-компаній, а кількість ІТ-фахівців перевищила 45 тисяч. За два роки пандемії IT-індустрія у Харкові зросла на 29%, а її сумарний об’єм продажів у 2021 році очікується на рівні 1,5 млрд дол. США, забезпечивши зростання на 53% у порівнянні з 2019 роком.

Ці результати позиціонують Харків як провідну Tech-локацію Східної Європи, привабливу як для ІТ-спеціалістів, так і для клієнтів з усього світу.

 


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз