UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
Новини - фото
  • Головна
  • »
  • Новини
  • »
  • Новини
  • »
  • УНІКА переможець в номінації «Страхові виплати» за версією журналу «ТОП-100»
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА переможець в номінації «Страхові виплати» за версією журналу «ТОП-100»


29 січня, 2020


УНІКА переможець в номінації «Страхові виплати» за версією журналу «ТОП-100»

29 січня 2020 року в Києві редакція журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших» і багатопрофільне бізнес-медіа бюро Ekonomika + провели церемонію нагородження кращих фінансових директорів і гравців фінансового ринку України, а також найперспективніших банків, страхових, юридичних компаній, ломбардів, мікрофінансових організацій і інноваційних підприємства.

Кращою страховою компанією в номінації «Страхові виплати» стала Страхова компанія «УНІКА» в рейтингу, складеному на основі опитування і оцінок ряду провідних експертів фінанового ринку України.

Страхова компанія «УНІКА» протягом багатьох років займає провідні позиції на страховому ринку України і демонструє прибутковий ріст. УНІКА якісно і своєчасно виконує свої зобов'язання перед клієнтами, дисципліновано і без затримок врегулює страхові випадки і здійснює страхові виплати. Середня щомісячна сума страхових виплат компанії «УНІКА» становить 80 млн. грн., з яких виплати за моторними видами страхування у середньому складають 40 млн. грн щомісяця.


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз