UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА - страховий партнер Leopolis Jazz Fest 2021


25 червня, 2021


УНІКА - страховий партнер Leopolis Jazz Fest 2021

Міжнародний джазовий фестиваль Leopolis Jazz Fest 2021 у Львові цьогоріч проходить з 24 по 28 червня у звичному форматі із певними обмеженнями. Майже всі музиканти, які мали приїхати минулого року, виступають на цьогорічному фестивалі. В програмі Leopolis Jazz Fest 2021 такі відомі світові музиканти як SEAL, Chris Botti, Kamasi Washington та  Jazz at Lincoln Center Orchestra with Wynton Marsalis.

В цьому році страховим партнером Leopolis Jazz Fest 2021 виступає Страхова компанія «УНІКА», яка застрахувала від нещасних випадків музикантів фестивалю, а також технічний персонал, що забезпечує проведення заходу. Також страховий захист надається на випадок можливих інцидентів, нещасних випадків, які можуть статися з гостями фестивалю. Загальна сума захисту за договором страхування склала понад 2 млрд. грн.

«Ми раді бути причетними до цієї важливої, яскравої та довгоочікуваної події для всіх любителів джазу. Щороку організатори фестивалю дарують нам виняткове і незабутнє джазове свято. Без сумніву, цей фестиваль буде таким же яскравим і винятковим, Бажаємо всім джазового настрою та незабутніх вражень, а ми, в разі необхідності, завжди поруч!» − Олена Ульє, голова правління СК «УНІКА».

Довідка:

Leopolis Jazz Fest – міжнародний джазовий фестиваль, який щорічно проходить в Україні в останні вихідні червня. Перший фестиваль відбувся у 2011 році. Щорічно фестиваль відвідує понад 100 тисяч гостей з України та іноземних країн. У 2016 році фестиваль був визнаний поважним британським виданням The Guardian одним з найкращих джазових фестивалів Європи. Трансляцію концертів фестивалю у Європі здійснює всесвітньо відомий телеканал Mezzo. Через пандемію X Leopolis Jazz Fest був перенесений з 2020 року на 2021.

 


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз