UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА у лідерах надійності страхових компаній України


30 липня, 2015


УНІКА у лідерах надійності страхових компаній України

 

  • Страхова компанії «УНІКА» посіла 2-е місце в щорічному рейтингу надійності страхових компаній України, представленому Forbes Україна

 

Forbes представив щорічний рейтинг надійності страхових компаній України серед найбільших страховиків, валові премії яких в 2014 році дорівнюють або перевищують 100 млн. грн.

 

Мета рейтингу - допомогти клієнтам і партнерам оцінити надійність рітейлових страхових компаній для прийняття рішення про співпрацю. Рейтинг страхових компаній - інформаційний проект, спрямований на комплексне оцінювання найбільших страховиків України. Рейтинг враховує фактори фінансової стійкості і ділової активності страхових компаній, які можна розрахувати на основі публічної інформації, включаючи боргове навантаження, ліквідність, рівень виплат, приріст страхових премій, приріст власного капіталу, входження в міжнародну фінансову групу, рівень перестрахування і коефіцієнт фінансової стійкості (автономії).

Цього року до рейтингу надійності увійшли 29 найбільших страхових компаній. Перші місця рейтингу зайняли дочірні компанії міжнародних фінансових груп з австрійським і нідерландським капіталом.

Страхова компанія «УНІКА» посіла 2-е місце, привабливість компанії оцінюється на рівні В (стабільний), і відповідає максимальному рівню рейтингу. Також, за результатами 1 кварталу 2015 року, Страхова компанія «УНІКА» займає 1-е місце за зібраними страховими преміями.

Перший заступник голови правління Страхової компанії «УНІКА» Олена Ульє: «Довіра клієнтів надихає нас удосконалювати страхові продукти та рівень сервісу. Ми намагаємося виправдати очікування наших клієнтів до якості послуг, що надаються європейською страховою компанією, і розцінюємо високу оцінку СК «УНІКА» як доказ того, що ми знаходимося на правильному шляху».


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз