UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА Життя підтримує талановитих музикантів України


30 травня, 2016


УНІКА Життя підтримує талановитих музикантів України

23-24 травня відбувся Всеукраїнський музичний конкурс за ініциативою міжнародної музичної школи «Ямаха», Міжнародного Благодійного Фонду «Музика для всіх», та за підтримки Страхової компанії «УНІКА Життя».

У 2008 році музична школа «Ямаха» заснувала і щорічно проводить Всеукраїнський музичний конкурс, метою якого є відродження та популяризацією музичного мистецтв та підтримка молодих талановитих виконавців.

Щороку конкурс збирає більше сотні обдарованих юнаків з усіх куточків України в чудовому концертному залі у центрі Києва. Виконавці не обмежені класичною музикою – діти також грають та співають джаз, рок та фолк; грають на різних інструментах, як соло так і в ансамблях.

24 травня відбувся заключний концерт та урочисте нагородження переможців Конкурсу. В цьому році Гран-прі конкурсу отримали 4 лауреати з фортепіано, гітара, академічний спів, фортепіанний ансамбль. 10 лауреатів отримали I премію. Дипломантами стали 12 дітей. В номінаціях конкурсу були: фортепіано, фортепіанний ансамбль, струнні інструменти, ансамбль скрипалів, народні інструменти, ансамбль гітаристів, духові інструменти,естрадний вокал, академічний вокал.
 
Голова правління Страхової компанії Володимир Симончук: «Ми вважаємо одним з важливіших аспектів своєї діяльності – активну соціальну відповідальність, в тому числі підтримку талановитих діячів культури і мистецтва України. Участь в таких культурних подіях, як Всеукраїнський дитячий музичний конкурс ми розглядаємо як внесок в успішне майбутнє своєї країни, в розвиток і світове визнання сучасної української культури».


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз