UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
Новини - фото
  • Головна
  • »
  • Новини
  • »
  • Новини
  • »
  • УНІКА підтримала концерт оркестру New Era Orchestra та світової зірки академічної музики Сари Чанг
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА підтримала концерт оркестру New Era Orchestra та світової зірки академічної музики Сари Чанг


19 квітня, 2016


УНІКА підтримала концерт оркестру New Era Orchestra та світової зірки академічної музики Сари Чанг

19 квітня 2016 року в Національній опері України виступила всесвітньо відома скрипалька Сара Чанг разом з українським оркестром New Era Orchestra під керівництвом Тетяни Калініченко.

Концерт відбувся за ініціативою Сари Чанг і за підтримки Державного департаменту США, Посольства США в Україні та Посольства Республіки Корея в Україні. А також завдяки вагомій підтримці спонсорів та меценатів серед яких Страхові компанії «УНІКА» та «УНІКА Життя».
 
Cара Чанг вважається однією з найвидатніших скрипальок у світі. Вона дебютувала у віці 8 років в супроводі Нью-Йоркського філармонічного оркестру і відтоді вже понад два десятиліття виступає з найвідомішими світовими музикантами, такими як Даніель Баренбойм, Колін Девіс, Бернард Хайтінк, Зубін Мета і ін.

Сара Чанг - ексклюзивний артист лейбла EMI Classics понад 20 років і володарка найпрестижніших музичних премій: міжнародної нагороди в галузі класичної музики в Лондоні ICMA, Премії Евері Фішера, Голлівудської зали слави, нагороди «Визнаний лідер у сфері мистецтв» Гарвардського університету 2012 року, премії Кореї за досягнення в галузі класичної музики «Нан Па» та інших міжнародних нагород.

New Era Orchestra заснували 2007 року. Оркестр сфокусований на виконанні сучасної академічної музики. Арт-директор і диригент, засновник оркестру - Тетяна Калініченко.


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз