UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Сума виплат УНІКА Україна в грудні склала 104,7 млн.грн.


07 січня, 2021


Сума виплат УНІКА Україна в грудні склала 104,7 млн.грн.

Клієнти небанківської фінансової групи «УНІКА Україна», до складу якої входять страхові компанії «УНІКА» та «УНІКА Життя»  в грудні 2020 року отримали страхові виплати на загальну суму 104,7 млн. грн.

За договорами автострахування клієнти компанії «УНІКА» в грудні отримали 44,5 млн. грн., з яких виплати з КАСКО склали 32,4 млн. грн., з ОСЦПВ та ДСЦПВ – 12,1 млн. грн.

Загальна сума виплат за договорами добровільного медичного страхування за грудень склала 43,4 млн. грн. Сума виплат зі страхування життя в грудні 2020 року складає 3,9 млн. грн.

У грудні цього року Медичний асистанс УНІКА обробив 113 311 звернень від застрахованих клієнтів. В Технічний асистанс УНІКА в травні звернулися і отримали рішення по своїм зверненням 21 320 клієнтів, застрахованих з КАСКО, ОСЦПВ, НС і майнових ризиків.

Для надання необхідної допомоги, крім телефонного зв’язку УНІКА використовує альтернативні канали комунікації зі своїми клієнтами -- чат-боти UNIQAua в месенджерах Viber/Telegram, кабінет клієнта на сайті компанії www.uniqa.ua, мобільний додаток з медичного страхування MyUNIQA.

Ми працюємо для Вас!

Команда УНІКА Україна


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз