UA
Закрыть
UA
Новини - фото
  • Головна
  • »
  • Новини
  • »
  • Новини
  • »
  • Страхові компанії ERV і UNIQA почали співробітництво зі страхування виїжджаючих за кордон
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Страхові компанії ERV і UNIQA почали співробітництво зі страхування виїжджаючих за кордон


28 квітня, 2015


Страхові компанії ERV і UNIQA почали співробітництво зі страхування виїжджаючих за кордон

Страхові компанії ERV і UNIQA уклали угоду про співпрацю зі страхування громадян, що виїжджають за кордон. В рамках угоди страховий захист клієнтів UNIQA, що виїжджають за кордон, а також цілодобовий медичний асистанс по всьому світу будуть забезпечені спеціалізованою компанією з туристичного страхування - ERV («Європейське туристичне страхування»).


«Така співпраця взаємовигідна для всіх сторін, - коментує голова правління ERV Мирослав Бойчин. - Для нас - це можливість розширити агентську мережу, для партнера - оптимізувати свій портфель, зберігши при цьому якість і асортимент послуг для клієнтів».

Крім комплексного страхового покриття на час подорожей, клієнти UNIQA отримають доступ до унікальної мережі Euro-Center Holding SE - холдингу асистуючи компаній, який належить ERV Німеччина. Євро-Центри стратегічно розташовані по всьому світу в основних туристичних регіонах, таких як Середземномор'ї, Іспанія, Туреччина, Таїланд, Непал, Балі, Нова Зеландія, Північна і Латинська Америка, Африка і Китай, що дозволяє швидко і ефективно обслуговувати туристів з усього світу при настанні страхових випадків.


ДОВІДКА:
ERV - міжнародна мережа експертів туристичного страхування, розташованих в Європі та за її межами. Стабільна материнська компанія, дочірні компанії та філії по всьому світу, дозволили ERV сформувати ефективну мережу з надання послуг туристичного страхування. З моменту заснування в Україні в 2006 році, ERV (з нім. Європейське туристичне страхування) надає найширший на місцевому ринку асортимент страхових продуктів для сфери туризму і подорожей.

UNIQA в Україні

UNIQA Group вийшла на ринок України в 2006 році. Сьогодні Компанії «УНІКА» і «УНІКА Життя», центральні офіси яких розташовані в Києві, пропонують всі види ризикового страхування  і страхування життя через загальнонаціональну мережу. Більше 1 тис. співробітників UNIQA в Україні обслуговують близько 1,2 млн. страхових полісів.

UNIQA Insurance Group

UNIQA Group є однією з провідних страхових груп на своїх основних ринках в Австрії, Центральній і Східній Європі. 22 000 співробітників і ексклюзивних партнерів UNIQA Group обслуговують більше 10 мільйонів клієнтів у 19 країнах. UNIQA є другою за величиною страховою групою в Австрії з часткою ринку близько 22%. UNIQA працює на 15 зростаючих ринках Центральної та Східної Європи: Албанії, Боснії і Герцеговини, Болгарії, Хорватії, Чехії, Угорщини, Косово, Македонії, Чорногорії, Польщі, Румунії, Росії, Сербії, Словаччини та України. У UNIQA Group також входять страхові компанії в Італії, Швейцарії та Ліхтенштейні.

UNIQA - контакти для преси в Україні
Олена Симончук
01033, Київ, Україна
вул. Саксаганського, 70-A
+38 044 225-60-00 (вн.13-46)
E-mail: Olena.Symonchuk@uniqa.ua

www.uniqa.ua


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз