UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Пряме врегулювання для клієнтів УНІКА з Автоцивілки


13 вересня, 2016


Пряме врегулювання для клієнтів УНІКА з Автоцивілки

У комплексі з обов'язковим страхуванням цивільної відповідальності власників транспортних засобів перед третіми особами (ОСЦВ) у вересні 2016 року Страхова компанія «УНІКА» запустила новий страховий продукт «Пряме врегулювання».

Даний страховий продукт продається за умови наявності поліса ОСЦВ. Тепер клієнти УНІКА, що мають поліс ОСЦВ в разі дорожньо-транспортної пригоди, будучи постраждалою стороною, можуть отримати виплату страхового відшкодування безпосередньо у своїй страховій компанії. Таким чином УНІКА спрощує процедуру врегулювання по ОСЦВ для своїх клієнтів.

Також перевагою нового продукту є те, що на страхування приймаються будь-які автомобілі незалежно від року випуску, крім того, немає обмежень щодо переліку страхових компаній, в яких може бути застрахована винна сторона.

Клієнтам УНІКА, які придбали поліс ОСЦВ пропонується на вибір програми «Прямого врегулювання»:
- Базова програма за 295 грн.
- Розширена програма за 490 грн. яка включає в себе послуги Технічного асистансу та Консьєрж сервісу. Раніше ці послуги надавалися тільки в пакеті зі страхуванням КАСКО, і користуються великою популярністю серед клієнтів компанії.

Новий страховий продукт продовжує ряд інноваційних та комфортних страхових рішень, а також забезпечує надання надійного захисту інтересів клієнтів Страхової компанії «УНІКА».


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз