UA
Закрыть
UA
Новини - фото
  • Головна
  • »
  • Новини
  • »
  • Новини
  • »
  • Оголошено ім’я переможця призового розіграшу серед учасників акції до Днів Заощаджень від Райффайзен Банку Аваль та Страхової компанії «УНІКА Життя»
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Оголошено ім’я переможця призового розіграшу серед учасників акції до Днів Заощаджень від Райффайзен Банку Аваль та Страхової компанії «УНІКА Життя»


05 грудня, 2018


Оголошено ім’я переможця призового розіграшу серед учасників акції до Днів Заощаджень від Райффайзен Банку Аваль та Страхової компанії «УНІКА Життя»

З 16 жовтня по 16 листопада 2018 року в мережі відділень Райффайзен Банку Аваль відбулися Дні Заощаджень Страхової компанії «УНІКА Життя».

Для участі в Днях Заощаджень, необхідно було укласти договір накопичувального страхування життя з річним платежем на суму від 4 тис. грн. (щомісячний платіж від 1 тис. грн) в будь-якому з 300 відділень Райффайзен Банку Аваль по всій Україні і стати учасником розіграшу головного призу* акції - LCD телевізора з діагоналлю 50”.
За підсумком Днів заощаджень, в акції розіграшу головного призу взяли участь 357 учасників – тобто, всі договори накопичувального страхування життя, укладені в період з 16 жовтня по 16 листопада включно, і які відповідають умовам проведення акції щодо розміру страхового платежу.

Розіграш призу було проведено сьогодні, 5 грудня 2018 о 15:00 на сайті random.org.

Переможцем стала пані Світлана Сидорчук, яка уклала договір накопичувального страхування життя №РБ037495! Щіро вітаємо пані Світлану!

Дивіться процес розіграшу https://youtu.be/OFjYhzt9ziw

Також на сайті random.org зафіксовано офіційний протокол проведення розіграшу із зазначенням списку учасників і переможця, дивіться за посиланням https://www.random.org/draws/details/?draw=80965

*) Під призом мається на увазі покупка LCD телевізор з діагоналлю 50 "за 1 гривню.


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз