UA
Закрыть
UA
Новини - фото
  • Головна
  • »
  • Новини
  • »
  • Новини
  • »
  • Оголошено ім’я переможця акції до осінніх Днів Заощаджень від Райффайзен Банку Аваль та Страхової компанії «УНІКА Життя»
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Оголошено ім’я переможця акції до осінніх Днів Заощаджень від Райффайзен Банку Аваль та Страхової компанії «УНІКА Життя»


17 грудня, 2019


Оголошено ім’я переможця акції до осінніх Днів Заощаджень від Райффайзен Банку Аваль та Страхової компанії «УНІКА Життя»

З 3 по 31 жовтня 2019 року в мережі відділень Райффайзен Банку Аваль відбулися Дні Заощаджень зі Страховою компанією «УНІКА Життя».

Для участі в акції, необхідно було укласти договір накопичувального страхування життя в одному з відділень Райффайзен Банку Аваль, задіяних в акції по всій Україні, і стати учасником розіграшу головного призу - Apple iPaid.

За підсумком Днів заощаджень, в акції розіграшу головного призу взяли участь 399 учасників – тобто, всі договори накопичувального страхування життя, укладені в період з 3 по 31 жовтня включно, і які відповідають умовам проведення акції.

Розіграш призу було проведено 2 грудня 2018 о 16:30 на сайті random.org.

Переможцем стала пані Юлія Пірогова, яка уклала договір накопичувального страхування життя у Оболонському відділенні №7 Райффайзен Банка Аваль в Києві! 12 грудня головний приз було вручено переможниці. Щіро вітаємо пані Юлію!

Дивіться процес розіграшу https://www.dropbox.com/s/ix88fkt0uj9u0zu/Lottery%20-%20Saving%20Days%20-%20Autumn%202019.mp4?dl=0

Також на сайті random.org зафіксовано офіційний протокол проведення розіграшу із зазначенням списку учасників і переможця, дивіться за посиланням 

https://www.random.org/draws/details/?draw=104949

*) Під призом мається на увазі покупка AppleiPadза 1 гривню.


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз