UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Компанії UNIQA в Україні отримали національні премії журналу Insurance Top


07 квітня, 2016


Компанії UNIQA в Україні отримали національні премії журналу Insurance Top

Журнал «Insurance TOP» провів Щорічну Презентацію для учасників страхового і банківського ринку присвячену підбиттю підсумків страхового ринку України за 2015 рік та назвав страховиків-лідерів галузі по ризикових видах страхування і страхування життя в 2015 році.

Посол Австрії в Україні Гермине Поппеллер вручила компаніям UNIQA в Україні почесні Дипломи лідерів галузей в 2015 році - Страхової компанії «УНІКА» Диплом лідера корпоративного страхування, Страхової компанії «УНІКА Життя» Диплом лідера «Ефективне впровадження технологій bancassurance в страхуванні життя».

Презентація Insurance TOP є одним з найбільш значущих заходів на страховому ринку України - це вже шостий рік підтверджує високий рівень присутності топ-менеджерів страхового ринку, брокерів, банків і органів державної влади.

Цього року презентацію відвідало понад 200 учасників ринку. Серед запрошених були топ-менеджери страхових компаній, брокерів і асистансів, банків та інвестиційних компаній, а також представники великих корпоративних клієнтів з департаментів управління ризиками та відділів закупівель, які відповідають за співпрацю зі страховиками.

Від фінансових Регуляторів взяли участь Члени Нацкомфінпослуг Олександр Залєтов і Денис Ястреб, Член НКЦПФР Дмитро Тарабакін, Заступник Глави НБУ Катерина Рожкова.

З вітальним словом виступив Секретар Комітету фінансів і банківської діяльності, народний депутат України Максим Поляков, заступник голови НБУ Катерина Рожкова, а також Президент ЛСОУ Олександр Філонюк.

 

 

 

 


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз