UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Голосуй за УНІКА в конкурсі E-Awards 2018.


06 квітня, 2018


Голосуй за УНІКА в конкурсі E-Awards 2018.

Страхова компанія «УНІКА» вийшла у другий тур Всеукраїнського конкурсу Інтернет-проектів Ukrainian E-Commerce Awards 2018, у якому споживачі оберуть найкращих гравців ринку e-commerce.

Переходьте до 16.04.2018 року за посиланням http://rating.e-awards.com.ua/, обирайте категорію СТРАХОВІ ПРОДУКТИ та голосуйте за УНІКА – переможемо разом!

 

Цього року заявки на участь у конкурсі подали більш ніж 300 Інтернет-проектів, які працюють в Україні. В 2017 році бажаючих поборотися за нагороди було близько 200. Це свідчить про те, що галузь електронної комерції в Україні на стадії активного зростання: учасників стає більше, e-commerce стає більш професійним і активним.

За правилами конкурсу, 30 членів експертного журі — авторитетні діячі українського e-commerce бізнесу, інвестиційних та сервісних компаній — сформували short-листи номінантів для голосування споживачів (по 3 проекти в кожній з категорій).

Довідка

Ukrainian E-Commerce Awards - це незалежна професійна премія, що присуджується найкращим гравцям ринку e-commerce. Головна мета нагороди - створити силами галузевого співтовариства відзнаку, що гарантує кінцевому покупцеві надійність послуги і безпеку покупки. А також виділити неординарні досягнення гравців e-commerce в Україні за останній рік.


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз