UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Европейський досвід медичного страхування в Україні


22 серпня, 2016


Европейський досвід медичного страхування в Україні

Що може бути важливішим за здоров'я? Тільки здоров'я близьких та рідних Вам людей! На жаль, державна медицина вичерпала себе та остаточно втратила довіру в очах більшості населення нашої країни. Не біда, вихід є! Зарубіжний досвід страхової медицини, який служить відмінним прикладом, тепер і в Україні! В СК "УНІКА" Ви можете купити договір добровільного медичного страхування для фізичних осіб!

На вибір пропонується 3 варіанти страхування, які відрізняються вартістю та наповненням послуг. Так, ви можете обрати пакет базової захисту, оптимального співвідношення ціна-якість і преміум пакет. У кожну з програм входить амбулаторно-поліклінічна допомога, екстрена госпіталізація, плановий стаціонар і невідкладна стоматологія. Залежно від програми сума страхового покриття складатиме від 75 000 грн. до 175 000 грн.

На що важливо звернути увагу при виборі медичної страховки? На систему асистансу та клієнтської підтримки! Адже своєчасно отримати медичну допомогу або професійну консультацію лікаря та не залишитися один на один зі своєю проблемою в складній ситуації - одне з найважливіших умов якісного сервісу. Завдяки власному медичному асистансу, до складу якого входять штатні лікарі, СК "УНІКА" гарантує цілодобову підтримку та організацію висококваліфікованої медичної допомоги 24/7 по всій території України. У Вас не виникне проблем при спробі додзвонитися в наш інформаційний центр, адже сучасне обладнання та передові IT-рішення дозволяють обробляти всі вхідні дзвінки в перші 20 секунд з моменту їх надходження.

Чому варто довіряти СК "УНІКА"? Тому що UNIQA Insurance Group працює на ринку медичного страхування з 1811 року і є лідером медичного страхування Австрії. Тому що СК «УНІКА» в Україні протягом багатьох років займає провідні позиції на ринку корпоративного медичного страхування та особистого страхування здоров'я персоналу, має багаторічний досвід роботи з державними та приватними медичними установами, а також науково-дослідними інститутами різного профілю по всій країні.

Додаткову інформацію щодо медичного страхування для фізичних осіб Ви можете знайти на нашому сайті в розділі Для Вас / Життя і Здоров'я / Здоров'я.


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз